Αρχική     Επικοινωνία
ΕΛΛΗΝΙΚΑENGLISH
 
Εταιρικό Προφίλ

Η εποχή που μια αλάνα και μια μπάλα ήταν ότι χρειαζόταν ο αφοσιωμένος αθλητής για να παίξει καλό ποδόσφαιρο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Υπέρογκα συμβόλαια, απώλειες μεγάλων ποσών σε περίπτωση τραυματισμού παίκτη και ποινικές ρήτρες όταν ο αγωνιστικός χώρος δεν πληροί τα καθιερωμένα standards, καθιστούν την κατασκευή ενός γηπέδου, πεδίο επιστημονικής μελέτης.

 

Ειδικευόμενοι στην Greenscape επί σειρά ετών στις αθλητικές επιφάνειες / επιστρώσεις των γηπέδων ποδοσφαίρου παρέχουμε εξασφαλισμένη ποιότητα στα επαγγελματικού τύπου στάδια. Προσφέρουμε ειδικές κατασκευαστικές και ακατασκευαστικές τεχνικές, οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες της εκάστοτε αθλητικής επιφάνειας. Μπορούμε έτσι, να παραλάβουμε έναν αγωνιστικό χώρο αδιαμόρφωτο, ή ακόμα και σε κακή κατάσταση π.χ. με ανώμαλο έδαφος και αγριάδα και να παραδώσουμε μια αθλητική εγκατάσταση επαγγελματικού επιπέδου η οποία πληροί τις προδιαγραφές ακόμα και για τη διεξαγωγή διεθνών ποδοσφαιρικών συναντήσεων.

 

Εξειδικευόμαστε σε:

  • Κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου
  • Συντήρηση και ανακατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου
  • Κατασκευή εξειδικευμένων χώρων πρασίνου
  • Κατασκευή Iππικών κέντρων
  • Κατασκεή γηπέδων Golf
  • Μελέτη & Εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος
  • Ειδικές κατασκευές εξωτερικών χώρων για πάρκα και χώρους εκδηλώσεων
  • Γραμμογράφηση αθλητικών εγκαταστάσεων
  • Επιτόπια έρευνα & μελέτη με προτάσεις & λύσεις σε προβληματικές / δυσλειτουργικές / κατεστρεμμένες από φυσικά αίτια ή μη, αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Ανθρώπινο Δυναμικό

Αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό ρόλο που παίζει το ανθρώπινο δυναμικό σε κάθε εταιρία, η Greenscape ακολουθεί μια δυναμική επενδυτική πολιτική για να στελεχώνει τα τμήματά της και να καλύπτει τις ανάγκες εργασιών με τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο σε κάθε θέση. Δραστηριοποιούμενη σε ένα απαιτητικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η εταιρία έχει ως πρώτη προτεραιότητα τη σωστή επιλογή των ανθρώπων που τη στελεχώνουν. Η Greenscape είναι οργανωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε τμήμα να λειτουργεί μεν αυτόνομα, αλλά ταυτόχρονα όλη η εταιρία να είναι ενήμερη σε κάθε επίπεδο για τη πορεία των εργασιών και την επιμέρους εργασία ακόμα και του τελευταίου εργάτη.

 

Υποδομές

Η Greenscape έχει να επιδείξει ένα μοναδικό στόλο εξειδικευμένων υπερσύγχρονων μηχανημάτων, με μερικά από αυτά να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την Greenscape στον ελλαδικό χώρο. Τεχνικό προσωπικό, εργοδηγοί, χειριστές μηχανημάτων και εργάτες εκπαιδεύονται εμπεριστατωμένα σε κάθε νέα τεχνολογία που εφαρμόζεται στον κλάδο μας διεθνώς. Τα σύχρονα μηχανήματα, τα εξελιγμένα λογισμικά προγράμματα και η μακρόχρονη εμπειρία του προσωπικού πάνω στη χρήση τους προάγουν την Greenscape σε μια εταιρία διεθνούς αναγνώρισης στον κλάδο.

 

 

Copyright 2010 Greenscape
Site by overron | incom cms