Αρχική     Επικοινωνία
ΕΛΛΗΝΙΚΑENGLISH
 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΗ - ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Στην ιδιοκτησία της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανήκει και μία έκταση περίπου 30.000 τ.μ. στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται το προπονητικό κέντρο του ποδοσφαιρικού τμήματος από τα τέλη της δεκαετίας του 1970.


Το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ περιλαμβάνει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, τα οποία απαιτούσαν πλήρη ανακατασκευή. Έγινε μελέτη για ένα νέο αρδευτικό και αποστραγγιστικό σύστημα, με υπερσύγχρονα υλικά και μέθοδο κατασκευής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται χωρίς προβλήματα και οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, αλλά και οι μεγάλες βροχοπτώσεις που παρατηρούνται στην περιοχή.

Ο αγωνιστικός χώρος επιστρώθηκε με αλλεπάλληλα στρώματα γαρμπιλιού, άμμου και χώματος, στις κατάλληλες αναλογίες για το έδαφος της περιοχής. Η επιπεδότητα, η ομαλοποίηση και οι σωστές κλίσεις για την αγωνιστικότητα του χώρου επιτευχθηκαν με τη χρήση ειδικών Laser  που λειτουργούν με ακρίβεια μοίρας και εκμηδενίζουν το περιθώριο απόκλισης. 

Ένας άψογος χλοοτάπητας πιστοποιημένης ποικιλίας ειδικά για γήπεδα (Ολύμπικο της Hellasod) χρησιμοποιήθηκε για την τελική άψογη εικόνα του προπονητικού κέντρου που απολαμβάνουν απόλυτα ευχαριστημένοι σήμερα οι αθλητές, οι παράγοντες και η Διοίκηση της Π.Α.Ε.

Copyright 2010 Greenscape
Site by overron | incom cms