Αρχική     Επικοινωνία
ΕΛΛΗΝΙΚΑENGLISH
 
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΑΚΑ
Η εργασία αφορούσε την ολική ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου - μετά τις καθιζήσεις που είχαν παρατηρηθεί σε πολλά σημεία του - με εξαγωγή των υφιστάμενων σαθρών παλετών χώματος, ανασύσταση του εδαφικού υποστρώματος, διάστρωση με άμμο, γαρμπίλι και χώμα, εγκατάσταση νέων σωληνώσεων άρδευσης και διάστρωση νέου χλοοτάπητα. Ένα έργο που ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ διεθνώς.
 
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και παραδόθηκε προς χρήση το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, έδρα της Π.Α.Ε. Ατρομήτου, μετά από εκτεταμένες εργασίες ανακατασκευής και επίστρωσης νέου χλοοτάπητα. Ο αγωνιστικός χώρος, ιδιαίτερα καταπονημένος από μακροχρόνια και εντατική χρήση, απαιτούσε ριζικές αλλαγές.
 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΗ - ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Το προπονητικό κέντρο της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο Ν. Ρύσσιο, κατασκευάστηκε από την αρχή σύμφωνα με τις προδιαγραφές των αγωνιστικών χώρων διεθνούς επιπέδου. Ομαλοποίηση, σωστές κλίσεις, άρδευση, αποστράγγιση, εδαφικό υπόστρωμα και πιστοποιημένος για γηπεδική χρήση χλοοτάπητας ήταν μερικά από τα απαιτητικά πεδία εργασίας που απασχόλησαν την Greenscape στο έργο αυτό.
 


Copyright 2010 Greenscape
Site by overron | incom cms