Αρχική     Επικοινωνία
ΕΛΛΗΝΙΚΑENGLISH
 
Συντήρηση

Η Greenscape έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον κορυφαίο μηχανολογικό εξοπλισμό ακόμα και στις βασικές εργασίες συντήρησης, κάνει τη διαφορά. Κούρεμα με κυλινδρικού τύπου μηχάνημα, λίπανση με ειδικής σύνθεσης και τεχνολογίας λιπάσματα, καθώς και φυτοπροστασία σε συνεργασία με ειδικό εργαστήριο.

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

Αερισμός Εδάφους
Ειδικό μηχάνημα ανοίγει τρύπες στο γήπεδο, βάθους 10–20 cm και ανά 10 cm. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον αερισμό του ριζικού συστήματος και την ευκολότερη ριζοβολία στα κενά που δημιουργούνται. Όλα αυτά προάγουν την υγεία του χλοοτάπητα και την αντοχή του στη χρήση.

Αμμοδιανομή
Ομοιόμορφη κατανομή έως 2 mm άμμου σε όλο το γήπεδο. Αντιμετωπίζει την ολισθηρότητα του χλοοτάπητα εξαιτίας των επιφανειακών ριζών (thatch) που αναπτύσσει αυτός.

Επισπορά
Γίνεται με ειδικό μηχάνημα το οποίο σπέρνει και ενσωματώνει τον σπόρο. Έτσι αυξάνεται η πυκνότητα της χλόης, η οποία αραιώνει με τη συχνή χρήση.

Αερισμός Χλόης
Εργασία απαραίτητη τουλάχιστον μια φορά το χρόνο ανάλογα τη χρήση του γηπέδου. Ανανεώνει την υπάρχουσα βλάστηση και αντιμετωπίζει το thatch.

Προγράμματα συντήρησης
Τα προγράμματα συντήρησης σχεδιάζονται πάντα, λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές, την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και τη χρήση του. Περιλαμβάνουν είτε τις βασικές εργασίες συντήρησης, είτε οικονομικά πακέτα που αφορούν όλες τις εργασίες με την συχνότητα που απαιτεί το συγκεκριμένο γήπεδο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα συντήρησης.

Copyright 2010 Greenscape
Site by overron | incom cms