Αρχική     Επικοινωνία
ΕΛΛΗΝΙΚΑENGLISH
 
Μελέτη - Κατασκευή

Σχεδιασμός
Ο σχεδιασμός της Greenscape βασίζεται σε τεχνολογία τελευταίας γενιάς, η οποία έχει δοκιμαστεί σε επαγγελματικής χρήσης γήπεδα παγκοσμίως. Ελέγχουμε ειδικά και προδιαγράφουμε όλα τα υλικά για την κατασκευή, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα για το γήπεδό σας. Με δυνατότητα συνεχών δοκιμών μέσω ειδικευμένων εργαστηρίων, η Greenscape μπορεί να αξιολογήσει και να παραμετροποιήσει μικροκλίματα μέσα στο χώρο του σταδίου, π.χ. την πορεία του ήλιου και την κυκλοφορία του αέρα, τα οποία επηρεάζουν την υγεία και την ποιότητα του χλοοτάπητα.

 

 

Υπόβαση - Επιπεδοποίηση
Η διαμόρφωση της επιφάνειας της κάθε στρώσης, γίνεται με ειδικό μηχάνημα τεχνολογίας laser με αποτέλεσμα την ακριβή διαστρωμάτωση των υλικών, την πιστή τήρηση των κλίσεων σε όλο τον αγωνιστικό χώρο με απόλυτη ακρίβεια, αλλά και την εξοικονόμηση χρόνου.

 

 

Αποστράγγιση
Ο σχεδιασμός ενός σύγχρονου αποστραγγιστικού συστήματος βασίζεται στην τεχνολογία διακοπής τριχοειδών δυνάμεων, για την αύξηση της ταχύτητας αποστράγγισης του γηπέδου αλλά και τη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας στο ριζικό υπόστρωμα του χλοοτάπητα. Είτε εγκατεστημένο σε σύστημα ψαροκόκαλου είτε με κλασσικό κεντρικό κανάλι αποστράγγισης, η Greenscape εγκαθιστά με σιγουριά ένα σύστημα το οποίο θα απομακρύνει οποιαδήποτε ποσότητα νερού από το γήπεδό σας.

 

 

Άρδευση
Η επίδραση του ανέμου και η ανάγκη ομοιόμορφης κάλυψης στα νέας τεχνολογίας γήπεδα απαιτούν σύγχρονο σχεδιασμό και εφαρμογή. Εάν το αρδευτικό σας σύστημα μειονεκτεί έστω και σε ένα μικρό τμήμα του γηπέδου, θα φανεί αμέσως το αποτέλεσμα στο χρώμα και την ομοιομορφία του χλοοτάπητα.
Το σύστημα άρδευσης της Greenscape είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά για να εξασφαλίζουν ότι θα έχετε ένα σύστημα το οποίο θα δουλεύει για χρόνια χωρίς δαπανηρή συντήρηση ή προβλήματα.

 

 

Ριζικό υπόστρωμα
Το ριζικό υπόστρωμα είναι η βάση ενός καλού αγωνιστικού χώρου. Ο σχεδιασμός και οι τεχνικές κατασκευής της Greenscape για το ριζικό υπόστρωμα βασίζονται σε εργαστηριακές δοκιμές και πείρα ετών στην κατασκευή ποδοσφαιρικών γηπέδων. Εάν το ριζικό υπόστρωμα δεν είναι το σωστό, ο χλοοτάπητάς σας δεν θα αναπτυχθεί και το γήπεδο δεν θα στραγγίζει.
Η προσεκτική επιλογή των υλικών καθώς και η μέθοδος ανάμιξης, από μείγματα άμμου και ειδικών βελτιωτικών εδάφους, μπορούν να αυξήσουν τη χρήση του γηπέδου σας και να ελαχιστοποιήσουν τις ζημιές του χλοοτάπητά σας από τη χρήση κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης.

 

 

Μείγμα άμμου- ίνας
To Loksand της DRAKE Extrutions είναι ένα μείγμα από συνθετικές ίνες και μια ειδική επιλογή άμμου για τη σταθεροποίηση του ριζικού υποστρώματος και της επιφάνειας του χλοοτάπητα. Αυτό δίνει στο γήπεδό σας περισσότερες ώρες χρήσης για αγώνα και προπόνηση ανά βδομάδα και συνεχόμενη χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα γήπεδά μας από ίνα είναι μια ασφάλεια της επένδυσή σας στην ομάδα σας και στο γήπεδό σας. Η ομάδα σας θα έχει λιγότερους τραυματισμούς και θα αγωνίζεται σε ένα τέλειο αγωνιστικό χώρο.

 

Εγκατάσταση χλοοτάπητα
Για την επιλογή της κατάλληλης, κατά περίπτωση, ποικιλίας χλοοτάπητα, λαμβάνονται πάντοτε υπόψη ο χρόνος χρήσης του γηπέδου και οι κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Η ποικιλία ΔΙΑΣ (υβρίδιο Bermuda) με την υψηλή αντοχή της στη χρήση και η ποικιλία ΟΛΥΜΠΙΚΟ (ψυχρόφυλλο μίγμα) με την άριστη εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καλύπτουν κάθε απαίτηση.

Copyright 2010 Greenscape
Site by overron | incom cms